دانشکده منابع طبیعی / گروه ژئومورفولوژی

1. "Effects of Hadi Project Implementation on the Resilience of Rural Settlements in Oraman, Sarvabad"
    Farzad Veisi, Karim Shamsi, Abuzar Rezaiy Pour
    Journal of Rescue and Relief, 2020
  2. "تحلیل و سنجش موانع موثر بر تحقق پایداری گردشگری در نواحی روستایی (مورد‌مطالعه: دهستان اورامان شهرستان سروآباد)"
    فرزاد ویسی، سعدی محمدی، بیان عبداللهی
    پژوهش های روستایی، 1402
  3. "نقش صنایع دستی در پایداری معیشتی خانوارهای روستایی (مطالعه موردی: استان کردستان-بخش اورامان)"
    فرزاد ویسی، سعدی محمدی، مژده عظیمی
    مطالعات برنامه ریزی سکونتگاه های انسانی، 1401
  4. "سنجش تاثیرات مدیریت تهدید محورانه بر امنیت پایدار مطالعه موردی: روستاهای مرزی شهرستان های مریوان و سروآباد"
    پژوهشنامه مطالعات مرزی، 1401
  5. "پیشران های موثر بر توسعه پایدار گردشگری نواحی روستایی با تاکید بر آینده پژوهی (مورد مطالعه: بخش اورامان شهرستان سروآباد)"
    فرزاد ویسی، رسول صفیاری، سوران منوچهری
    مطالعات اجتماعی گردشگری، 1398
  6. "تحلیل الگوهای مهاجرت فصلی و چرخشی سالانه نیروی کار روستایی به شهر، مطالعه موردی: شهرستان سروآباد"
    جغرافیا و برنامه ریزی، 1398
  7. "مقایسۀ ظرفیت بازآفرینی شهری پایدار در محله‌هایی با بافت فرسوده و غیررسمی شهری (مطالعۀ موردی: شهر مریوان)"
    فرزاد ویسی، اسکندر مرادی، آرمان دیوانی
    پژوهش های جغرافیای برنامه ریزی شهری، 1398
  8. "واکاوی نقش گردشگری در معیشت و پایداری معیشتی خانوارهای روستایی، مطالعه موردی: بخش اورامان سروآباد"
    فرزاد ویسی، چنور نیکخواه
    جغرافیا و برنامه ریزی تبریز، 1397
  9. "تحلیل و تبیین اثرات احداث سدها بر معیشت پایدار نواحی روستایی (موردی سد داریان هورامان)"
    فرزاد ویسی، سعدی محمدی، کوروش امینی
    مطالعات راهبردی سیاستگذاری عمومی، 1396
  10. "تحلیل عوامل رشد گردشگری روستایی بخش خاوومیرآباد در شهرستان مریوان"
    فرزاد ویسی، سوران منوچهری، حسین فراهانی
    اقتصاد فضا و توسعه روستایی، 1396
  11. "تعیین نقاط بهینه استقرار پاسگاههای مرزی بر اساس اصول پدافند غیرعامل، در نواحی روستایی )موردمطالعه: شهرستان مرزی مریوان("
    فرزاد ویسی، رسول صفیاری، سوران منوچهری
    پژوهشنامه جغرافیای انتظامی، 1396
  12. "تحلیل اثر بازارچه های مرزی بر معیشت پایدار پسکرانه های روستایی (مورد مطالعه بخش خاومیرآباد شهرستان مریوان)"
    محمدصدیق قربانی، فرزاد ویسی، عدنان داستوار
    پژوهش های روستایی، 1395
  13. "سنجش توسعه یافتگی نواحی روستایی مرزی (مورد مطالعه دهستان های شهرستان مریوان)"
    فرزاد ویسی، سوران منوچهری، بدریه تابا
    پژوهشنامه مطالعات مرزی، 1395
  14. "برنامه ریزی گسترش گردشگری جنگ در استان کردستان"
    فرزاد ویسی، سوران منوچهری، آرام کریمی
    جغرافیا و مطالعات محیطی، 1395
  15. "تحلیلی بر تاثیر راهکارهای اصلاحی مدیریت بازارچه مرزی در بهبود سطح توسع اقتصادی-اجتماعی نواحی روستایی پیرامون (مطالع موردی بخش خاو و میرآباد شهرستان مریوان)"
    فرزاد ویسی، عبدالحمید احمدی
    پژوهش و برنامه ریزی روستایی، 1395